IniciNoticiesSocietatEL BANC DELS ALIMENTS PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL GRAN RECAPTE. A...

EL BANC DELS ALIMENTS PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL GRAN RECAPTE. A TORDERA ELS ALIMENTS ES PODRAN PORTAR AL SUPERMERCAT DIA.

El Banc dels Aliments ultima els preparatius pel Gran Recapte del proper 30 de novembre i 1 de desembre. Per això, fa una crida a la solidaritat als ciutadans perquè col·laborin en la fita de superar els 1,4 milions de quilos que es fixen com a objectiu. El president de l’entitat a Girona ha destacat que els darrers anys, el nombre d’usuaris ha crescut entre un 10 i un 30%, mentre que els aportacions de la UE s’han reduït a la meitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/gran-recapte-1.mp3|titles=gran recapte 1]

Al Gran Recapte s’hi podrà contribuir aportant aliments als més de 600 punts que hi haurà en entitats socials, mercats municipals i més de 20 cadenes de supermercats d’arreu de Catalunya que hi col·laboren. A Tordera els aliments es podran portar al supermercat DIA, situat al Camí Ral 113. Llegums, llet, conserves i oli són els productes més importants perquè són de gran valor nutritiu i bàsics per a l’alimentació de les persones, segons han indicat els organitzadors, que l’any passat van aconseguir recollir gairebé un milió de quilos d’aliments.
Frederic Gómez, explica que el Gran Recapte és una mostra de la solidaritat de Catalunya.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/gran-recapte-2.mp3|titles=gran recapte 2]

El banc dels aliments ha fet una crida  per aconseguir els 2.000 voluntaris que encara els falten per al Gran Recapte d’aliments, que es farà el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre. Per a les persones interessades, el Banc dels Aliments ha habilitat un formulari per inscriure’s al seu web www.bancdelsaliments.org, on també es poden donar aliments via internet i fer donatius per a la campanya.

ÚLTIMES NOTÍCIES