IniciNoticiesSocietatNORMALITAT EN LA VAGA GENERAL A TORDERA. EL SEGUIMENT MÉS IMPORTANT ES...

NORMALITAT EN LA VAGA GENERAL A TORDERA. EL SEGUIMENT MÉS IMPORTANT ES REGISTRA A L’INSTITUT LLUÍS COMPANYS ON EL 94% D’ALUMNAT NO HA ASSISTIT A CLASSE.

La vaga general a Tordera s’està desenvolupant amb total normalitat. El transport urbà i escolar ha funcionat sense incidències i les escoles estan aplicant els serveis mínims. Respecte al transport, la regidora Maria Angels Cayró explica que el transport escolar, s’ha notat una davallada d’usuaris, respecte a un dia normal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/balanç-vaga-1.mp3|titles=balanç vaga 1]

L’institut Lluís Companys és el centre escolar amb més seguiment de la vaga. En concret un 94% dels alumnes no han assistit a classe. En els centres d’infantil i primària estan aplicant els serveis mínims amb una persona de l’equip directiu i un docent per cada 6 aules. Maria Angels Cayro, que també és regidora d’ensenyament, detalla el seguiment de la vaga a cada escola.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/balanç-vaga-2.mp3|titles=balanç vaga 2]

El seguiment de la convocatòria de vaga a l’Ajuntament de Tordera és del 6,90% dels treballadors municipals. Segons ha informat el Departament de Serveis personals del consistori, només 10 persones, fan vaga. A l’ambulatori de Tordera, es garanteixen els serveis d’urgències. Finalment, la majoria de comerços i industries han obert, tot i que també algunes botigues no han aixecat la persiana aquest dimecres.

ÚLTIMES NOTÍCIES