IniciNoticiesPolíticaEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA, SALVADOR ESTEVE ASSEGURA A TORDERA...

EL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA, SALVADOR ESTEVE ASSEGURA A TORDERA QUE LES PENSIONS NO PERILLEN I QUE EN UNA CATALUNYA INDEPENDENT, AQUESTES PODRÍEN MILLORAR.

Les pensions no perillen. Aquest va ser un dels missatges que va adreçar ahir el president de la diputació de Barcelona, en un acte de campanya a Tordera. Salvador Esteve va lamentar la política de la por que estan utilitzant alguns partits polítics. Esteve assegura que les pensions no corren perill i que inclús en una Catalunya independent, aquestes podrien millorar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/salvador-esteve-1.mp3|titles=salvador esteve 1]

En el seu parlament, Esteve va explicar que les properes eleccions són molt importants per al futur del país. També va desgranar algunes de les qüestions que millorarien amb un estat propi, com les pensions, les prestacions socials i les d’atur i les infraestructures. Salvador Esteva va assegurar que Catalunya pateix tres crisis: La global, la ruïna deixada per tripartit i els diners que van cap a Madrid i no tornen.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/salvador-esteve-2.mp3|titles=salvador esteve 2]

El president de la diputació va estar acompanyat per l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia. L’acte va reunir un centenar de persones, majoritàriament gent gran, a la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES