IniciNoticiesPolíticaEL PORTAVEU DE CIU AL PARLAMENT DE CATALUNYA, JORDI TURULL ASSEGURA ENTRE...

EL PORTAVEU DE CIU AL PARLAMENT DE CATALUNYA, JORDI TURULL ASSEGURA ENTRE EMPRESARIS TORDERENCS QUE EN UN ESTAT PROPI EL SECTOR ECONÒMIC NOMÉS HI TÉ A GUANYAR.

Foto: CiU Tordera

El portaveu de CiU al parlament de Catalunya, Jordi Turull  va sopar ahir amb empresari torderencs per explicar el procés engegat per Catalunya, arran de la manifestació de 11 de setembre. El dirigent convergent parlava d’ofec de l’estat espanyol i la necessitat de fer un pas endavant en el futur del país. Segons Turull en aquest nou pas el sector econòmic només i té a guanyar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/turull-1.mp3|titles=turull 1]

Alguns empresaris locals van expressar els seus dubtes sobre aquest procés, sobretot després d’escoltar comentaris d’altres grups polítics. Turull va lamentar el missatge de la por i el menyspreu d’algunes forces polítics i insisteix que CiU està presentant un projecte de país.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/turull-2.mp3|titles=turull 2]

Respecte a la vaga general, Jordi Turull titlla de “patètic” l’incoherència d’alguns grups polítics en aquesta mobilització. Turull creu que no és oportuna.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/turull-3.mp3|titles=turull 3]

Durant el sopar, Jordi Turull va parlar en contra de la liberalització de l’horari comercial, i recordava els 16.000 euros que marxen a l’estat espanyol i no tornen.

ÚLTIMES NOTÍCIES