IniciNoticiesPolíticaLA CANDIDATA DEL PSC AL PARLAMENT DE CATALUNYA, ROCIO MARTÍNEZ SAMPERE CRÍTICA...

LA CANDIDATA DEL PSC AL PARLAMENT DE CATALUNYA, ROCIO MARTÍNEZ SAMPERE CRÍTICA EL DESMANTELLAMENT DE LA SANITAT PÚBLICA PER PART DE CIU.

La candidata del PSC al parlament de Catalunya, Rocio Martínez-Sampere defensa reformes en el sistema sanitari però no al desmantellament iniciat per CiU. La dirigent socialista ho va dir ahir a la tarda, a la xerrada-col·loqui organitzada conjuntament per les agrupacions locals del PSC de Tordera, Palafolls i Malgrat. L’acte, celebrat al Centre Cultural d’aquest últim municipi,  tenia l’objectiu de parlar d’allò que no parlen els qui han governat els últims dos anys, com són les retalles (a la sanitat sobretot).

Rocio Martínez Sampere creu que si sortim trencats socialment d’aquesta crisi, no s’estarà fent un bon servei a Catalunya.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/sampere-1.mp3|titles=sampere 1]

La dirigent socialista assegurava que el 90% de les propostes que el PSC ha entrat al Parlament han estat per afrontar la crisi econòmica. Rocio Martínez Sampere destaca l’ importància d’ aquestes eleccions, perquè s’està decidint la governabilitat de Catalunya.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/sampere-2.mp3|titles=sampere 2]

Rocio Sampere va defensar el federalisme com el millor procés per a Catalunya.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/sampere-3.mp3|titles=sampere 3]

A la xerrada també hi va participar la Presidenta de la Fundació Aspronis, Dolors Oms, que va voler ressaltar una falta de sensibilitat per part de la dreta cap a les persones amb més dificultats, assenyalant una contínua disminució de les ajudes.

Josep Rueda, que és diplomat en infermeria, va defensar el vot socialista en tant que el millor per a la sanitat pública. A més, va exemplificar com està afectant als ciutadans el tancament de caps a les nits o el tancament de quiròfans.

El secretari general d’UGT al Maresme, Lluís Torrents, va destacar la importància de la vaga general d’avui com a manera d’aturar les injustícies i va criticar la reforma laboral del PP.

L’Alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, va assegurar que la preocupació dels ciutadans no és la independència, sinó com sortir d’aquests moments tant difícils que està vivint molta gent.

ÚLTIMES NOTÍCIES