IniciNoticiesPolíticaEL CONSELLER EN FUNCIONS D’AGRICULTURA, RAMADERIA I PESCA, JOSEP MARIA PELEGRÍ DIU...

EL CONSELLER EN FUNCIONS D’AGRICULTURA, RAMADERIA I PESCA, JOSEP MARIA PELEGRÍ DIU A TORDERA QUE EL SECTOR PRIMARI ÉS ESTRATÈGIC I IMPRESCINDIBLE PER EL FUTUR DEL PAÍS.

El conseller en funcions d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Maria Pelegrí va compartir ahir dinar amb una quarantena de pagesos de Tordera, per parlar sobre la situació del sector. El conseller va encoratjar als pagesos a continuar treballant per enfortir el sector primari de Catalunya. Josep Maria Pelegrí apuntava l’Agricultura i la Ramaderia com a factors estratègics i imprescindibles per el nostre país.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/Josep-Maria-Pelegri-1.mp3|titles=Josep Maria Pelegri 1]

Josep Maria Pelegrí va assegurar que l’objectiu de l’administració és resoldré la dificultat de cobrir costos que tenen molts pagesos catalans, a l’hora de vendre els seus productes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/Josep-Maria-Pelegrí-2.mp3|titles=Josep Maria Pelegrí 2]

Aquest dimarts continuen els actes de campanya electoral de l’agrupació de CiU Tordera. Aquesta tarda, el President de la diputació de Barcelona, Salvador Esteve i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia parlaran sobre les pensions, les prestacions socials, entre d’ altres temes, en una xerrada a la biblioteca.

Al finalitzar l’acte se serviran castanyes i vi dolç. A la nit, també s’ha organitzat un sopar d’empresaris amb Jordi Turull, portaveu de CiU al parlament de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES