IniciNoticiesEducacióEL TRANSPORT URBÀ I ESCOLAR FUNCIONARÀ AMB NORMALITAT DURANT LA VAGA GENERAL...

EL TRANSPORT URBÀ I ESCOLAR FUNCIONARÀ AMB NORMALITAT DURANT LA VAGA GENERAL DE DEMÀ I ELS CENTRES ESCOLARS APLICARAN ELS SERVEIS MÍNIMS.

La Generalitat ha dictat els serveis mínims de cara a la vaga general del 14 de novembre. En el capítol de transports, a les hores punta, és a dir, de dos quarts de 7 del matí a dos quarts de 10 i de dos quarts de 5 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre, circularan el 33% dels combois. Estem parlant de rodalies Renfe, regionals, metro i autobusos de TMB, i Ferrocarrils de la Generalitat, a banda del tramvia i els busos que van a l’aeroport. A Tordera, la regidora de transport, Maria Angels Cayro confirma el funcionament habitual per demà.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/cayro-vaga-1.mp3|titles=cayro vaga 1]

A la Sanitat es garanteixen els serveis d’urgències, les operacions inajornables i aquelles unitats vitals com l’UCI, l’UVI o els parts i la radioteràpia o quimioteràpia, entre d’altres.

A l’educació, en els centres d’infantil i primària hi haurà una persona de l’equip directiu i un docent per cada 6 aules. A les llars d’infants, treballarà un 25% de la plantilla. La regidora d’ ensenyament, Maria Angels Cayro detalla com es desenvoluparà a Tordera, aquest serveis mínims.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/cayro-vaga-2.mp3|titles=cayro vaga 2]

Els centres d’atenció de trucades d’urgències i emergències, com les sanitàries, de policia, ordre públic, violència de gènere, protecció civil, bombers, salvament marítim, informació del trànsit, elèctriques, aigua i gas hauran de comptar amb el personal imprescindible per realitzar les comunicacions de la forma habitual. També hauran de funcionar normalment els serveis d’avaries urgents d’energia elèctrica, de gas i proveïment d’aigua potable.

En l’àmbit de l’administració de l’ ajuntament de Tordera, els serveis comuns de tots els centres de treball hauran de disposar d’una persona de direcció, mentre els serveis de registre de documents i oficines d’atenció ciutadana comptaran amb 3 persones si el centre té fins a 100 treballadors, i 4 persones si supera aquest nombre.

ÚLTIMES NOTÍCIES