IniciNoticiesSocietatFERIT GREU UN BOLETAIRE PEL TRET ACCIDENTAL D’UN CAÇADOR A TORDERA.

FERIT GREU UN BOLETAIRE PEL TRET ACCIDENTAL D’UN CAÇADOR A TORDERA.

Els Bombers de la Generalitat han rescatat ferit greu un boletaire que ha rebut de manera accidental un tret de bala d’un caçador, a Tordera. Els fets van passar ahir el matí, poc després de les 11. L’home, d’uns 60 anys i veí de Sant Pol de Mar, que buscava bolets a la Roca de la Guilla, al serrat de la Crestada (un punt entremig del Turó de Miralles i Hortsavinyà), va rebre l’impacte d’una bala perduda d’un caçador i va quedar greument ferit en una cama.

Com que es trobava en una zona de difícil accés, el ferit va haver de ser rescatat per membres del Grup d’Accions Especials de muntanya dels Bombers de la Generalitat (GRAE), amb el sistema de gruatge des d’un helicòpter. En les tasques de rescat també hi va participar una dotació terrestre del mateix cos de bombers.

Segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), la persona va resultar ferida de caràcter greu i va ser traslladada a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona amb helicòpter medicalitzat. Hores d’ara ja està fora de perill.

Els Mossos d’Esquadra han informat que han obert una investigació per determinar com van anar els fets.

ÚLTIMES NOTÍCIES