IniciNoticiesPolíticaESQUERRA REPUBLICANA DE TORDERA DÓNA A CONÈIXER LES SEVES PROPOSTES ELECTORALS EN...

ESQUERRA REPUBLICANA DE TORDERA DÓNA A CONÈIXER LES SEVES PROPOSTES ELECTORALS EN UNA CARPA INSTAL·LADA AL MERCAT D’AQUEST DIUMENGE.

Foto: Jordi Romaguera

Esquerra Republicana de Tordera va dur a terme, ahir el matí, el primer acte de la campanya electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Van instal·lar una carpa al mercat per atendre personalment al ciutadà i aclarir-li les inquietuds que pugui tenir respecte les propostes d’ERC en aquestes eleccions, així com també qüestions relacionades amb el nostre municipi. De que més es va parlar és sobre el procés cap a la independència. El regidor d’ERC a Tordera, Xavier Pla, explica que hi ha un nou perfil de ciutadà a favor de la independència: gent castellanoparlant que fins fa poc no ho era.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/carpa-mercat-erc-1.mp3|titles=carpa mercat erc 1]

Aquestes eleccions al Parlament de Catalunya són especialment importants per ERC, després de la davallada en els comicis del 2010. Algunes enquestes auguren que podria situar-se com a segona força a l’hemicicle. Escoltem Xavier Pla.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/carpa-mercat-erc-2.mp3|titles=carpa mercat erc 2]

ERC de Tordera tornarà a muntar la carpa informativa en el mercat de diumenge vinent. Abans, però, aquest divendres, 16 de novembre, organitzen una xocolatada popular i diverses activitats a la Plaça Joan Rabert. Serà l’acte principal de campanya al nostre municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES