IniciNoticiesPolíticaCOMENÇA OFICIALMENT LA CAMPANYA ELECTORAL PER A LES ELECCIONS AL PARLAMENT DEL...

COMENÇA OFICIALMENT LA CAMPANYA ELECTORAL PER A LES ELECCIONS AL PARLAMENT DEL 25-N.

Aquesta mitjanit s’ha donat el tret de sortida a una campanya electoral que ja fa dies que s’ensuma. Els partits polítics catalans tenen tota la maquinària en funcionament, i és ara quan començarà a rodar amb més intensitat que mai per afrontar una campanya que escriurà el seu punt final el diumenge 25 de novembre, quan els catalans estan cridats a escollir el desè Parlament de Catalunya des de la restauració de la democràcia. Els 135 diputats i diputades electes tindran sobre la taula el futur de Catalunya i les seves aspiracions sobiranistes i aportar solucions per superar la crisi econòmica.

El regidor d’ERC a Tordera, Xavier Pla confia que ERC es converteixi en la segona força al parlament de Catalunya.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/campanya-erc.mp3|titles=campanya erc]

El regidor del PP, Xavier Martin recorda que el seu partit és l’única garantia per l’ unitat entre Catalunya i Espanya.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/campanya-pp.mp3|titles=campanya pp]

Respecte a les properes eleccions, el regidor del PSC Josep Romaguera, creu que CiU utilitzarà la manifestació de l’11 de setembre, per tapar les retallades efectuades els darrers dos anys. Per Romaguera està clar que l’estat federal és un projecte vàlid, que s’ha de saber explicar tant dins de Catalunya com fora.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/campanya-psc.mp3|titles=campanya psc]

El regidor de CiU, Josep Llorens creu que a través de les properes eleccions s’obre un nou camí cap al dret a decidir dels catalans.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/campanya-ciu.mp3|titles=campanya ciu]

Durant els quinze dies que avui comencen, les formacions intensificaran la seva presència al territori per tal d’explicar els principals eixos dels programes electorals, i serà una constant la seva aparició als mitjans de comunicació per tal que els ciutadans -els electors- coneguin quines són les seves propostes.

ÚLTIMES NOTÍCIES