IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST DISSABTE UN ESPECTACLE INTERACTIU I FAMILIAR.

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST DISSABTE UN ESPECTACLE INTERACTIU I FAMILIAR.

Aquest dissabte 10 de novembre la companyia italiana TPO porta l’espectacle de dansa interactiva i arts visuals “Papallones”, al Teatre Clavé. Des de l’ou fins a convertir-se en papallona adulta. L’espectacle que presenta la companyia italiana TPO ressegueix per ordre cronològic tot el cicle vital d’aquest insecte i utilitza diversos llenguatges: la dansa, els sons, les imatges i les animacions interactives. Però el que fa especial Papallones és que l’escenari està dissenyat com un ambient dinàmic i flexible per fer participar el púbic en accions individuals o de grup i està equipat amb sensors que permeten que tant qui executa l’acció com el públic puguin interactuar amb les imatges a través del moviment o de la veu. La representant de la companyia a Catalunya, Anna Sala ens fa cinc cèntims sobre l’espectacle.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/Ana-Sala.mp3|titles=Ana Sala]

L’espectacle es divideix en dues fases que s’alternen entre si: una part en què el públic, assegut, observa l’acció dels ballarins; i una altra en què el públic, en petits grups, és convidat a entrar en l’escena i participar. El director del teatre clavé, Josep Navarro destaca la qualitat d’ aquest espectacle.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/navarro-TPO.mp3|titles=navarro TPO]

Papallones té un aforament limitat a 80 persones i s’adreça especialment a infants entre 4 i 8 anys d’edat, tot i que segons la companyia “també està ple de suggeriments per als adults”. Papallones tindrà lloc el dissabte 10 de novembre en dues funcions: a les 18h i a les 19.30h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir prèviament al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93 765 05 72. Així mateix, la taquilla també estarà oberta des d’una hora abans del l‘inici de la funció. Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2€ per a aquest espectacle.

ÚLTIMES NOTÍCIES