IniciNoticiesSocietatL’ESTACIÓ DE TREN DE TORDERA ES TROBA TANCADA UN COP FINALITZAT EL...

L’ESTACIÓ DE TREN DE TORDERA ES TROBA TANCADA UN COP FINALITZAT EL CONTRACTE DE L’EMPRESA QUE GESTIONAVA L’ESPAI.

L’estació de tren de Tordera es troba tancada. Segons informa Renfe, el passat 31 d’octubre va finalitzar el contracte entre l’empresa que s’encarregava de l’explotació integral de l’estació, que consistia en la venda i informació, i la gestió del local comercial corresponents. Ara s’ha de fer un nou concurs per tal de donar el servei als viatgers. Mentrestant, segons RENFE els viatgers han d’adquirir el seu bitllet a destinació.

El coordinador del govern municipal, Josep Llorens s’ha mostrat sorprès per la notícia, ja que RENFE no ha informat a l’ajuntament sobre la situació a l’estació de tren.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/llorens-estacio-tren-1.mp3|titles=llorens estacio tren 1]

Aquesta situació arriba, quan fa només 1 any, de la construcció de la nova estació per un cost d’un milió d’euros. Josep Llorens titlla de “desastre” la gestió ferroviària a Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/llorens-estacio-tren-2.mp3|titles=llorens estacio tren 2]

Precisament, el passat mes de juliol van entrar a robar a l’estació, sostraient el contingut de les màquines escurabutxaques i material divers del bar de l’estació. A banda del robatori, els individus també van realitzar diversos actes de vandalisme.

ÚLTIMES NOTÍCIES