IniciNoticiesPolíticaEL SECRETARI D’ORGANITZACIÓ DE CiU, JOSEP RULL, CONVERSA AMB ELS JOVES DE...

EL SECRETARI D’ORGANITZACIÓ DE CiU, JOSEP RULL, CONVERSA AMB ELS JOVES DE TORDERA SOBRE EL FUTUR DE CATALUNYA DAVANT L’APOSTA PER L’ESTAT PROPI.

A pocs dies de començar oficialment la campanya electoral de cara a les eleccions del 25-N, aquest proper dijous a la matinada, els partits polítics ja fa dies que treballen en pre-campanya. El passat divendres, el secretari d’organització de CiU, Josep Rull, va participar en un sopar col·loqui al Casal de Joves de Tordera, on va parlar sobre el futur de Catalunya davant el nou camí engegat a partir de la manifestació de l’11 de setembre. A la trobada, organitzada per les joventuts del partit al nostre municipi, hi van participar una trentena de joves de Tordera, els quals van plantejar tota mena de qüestions en el marc d’una possible Catalunya independent de l’Estat espanyol. Escoltem Josep Rull en declaracions a Ràdio Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/josep-rull-1.mp3|titles=josep rull 1]

Rull va parlar de les millores amb què es trobarien els joves si Catalunya assolís la independència.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/josep-rull-2.mp3|titles=josep rull 2]

Al finalitzar la trobada, alguns dels joves assistents també van mostrar obertament les seves opinions sobre el camí que s’ha engegat cap a l’estat propi. Escoltem-los.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/joves-acte-jnc.mp3|titles=joves acte jnc]

Recordem que el sopar-col·loqui amb Josep Rull estava organitzat per la JNC de Tordera.