IniciNoticiesRegidoriesTORDERA PODRIA RECUPERAR EL COL·LECTIU D’AGENTS CÍVICS GRÀCIES A UN GRUP DE...

TORDERA PODRIA RECUPERAR EL COL·LECTIU D’AGENTS CÍVICS GRÀCIES A UN GRUP DE VOLUNTARIS.

Tordera podria recuperar, properament, la figura de l’agent cívic. Aquest col·lectiu va néixer juntament amb la regidoria de civisme, per tal d’informar i conscienciar la població sobre els hàbits cívics i higiènics en l’espai públic i, de manera secundària, en l’espai privat de les llars i les comunitats. Fins a mitjans d’aquest any, l’Ajuntament de Tordera va poder contractar els agents cívics a través d’uns plans ocupacionals de la Generalitat. Ara aquestes subvencions s’han acabat i, amb la difícil situació econòmica actual, no se’n preveuen més. Per això, des del consistori local s’està treballant per aconseguir un grup d’agents cívics voluntaris, per tal de poder seguir afrontant les actituds incíviques. Escoltem el regidor de participació ciutadana, Josep Llorens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/agents-civics-voluntaris-1.mp3|titles=agents civics voluntaris 1]

Existeix la possibilitat que el col·lectiu d’agents cívics de Tordera es constitueixi com una nova entitat. Ho explica Josep Llorens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/agents-civics-voluntaris-2.mp3|titles=agents civics voluntaris 2]

El grup d’agents cívics voluntaris podria començar a treballar abans que s’acabi aquest any. Des de la regidoria de civisme no descarten que pugui ser durant el que queda de mes.

ÚLTIMES NOTÍCIES