IniciNoticiesComerçTRES RESTAURANTS TORDERENCS S’AFEGEIXEN A LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL BOLET DEL MARESME.

TRES RESTAURANTS TORDERENCS S’AFEGEIXEN A LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL BOLET DEL MARESME.

Beltran 9, Can Pica i Can Bruno representen Tordera en les Jornades Gastronòmiques del Bolet del Maresme organitzades pel Consorci de Turística Costa del Maresme, els tres restaurants hi aportaran tres especialitats que tindran el bolet com a protagonista.

Beltran 9 presenta Ventre i llengua amb barreja de bolets i vedella amb bolets, Can Pica Vedella ecològica amb bolets del Montnegre i Can Bruno Saltejat de bolets, fricandó amb bolets i civet de senglar amb llanegues. Enguany els nostres restaurants amplien les seves propostes oferint els plats amb tot tipus de fruits de tardor, a més dels bolets, incloent la caça i tots aquells productes d’horta que podem trobar en els nostres mercats durant la tardor. El president del Consorci de Turisme, Jaume Borrell destaca l’augment de participants en les jornades d’enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/jornada-bolet.mp3|titles=jornada bolet]

A banda dels restaurants torderencs altres establiments de la comarca ofereixen plats i algunes poblacions com Sant Andreu de Llavaneres n’han organitzat una exposició. Les jornades finalitzen  el 30 de novembre.