IniciNoticiesEsportsELS EQUIPS TORDERENCS NO CONEIXEN LA DERROTA EN AQUESTA JORNADA

ELS EQUIPS TORDERENCS NO CONEIXEN LA DERROTA EN AQUESTA JORNADA

Repassem la jornada esportiva del 27 i 28 octubre.

El CFTordera, jugava el seu partit dissabte per la tarda, en el camp del Vila-roja, i en el últim minut de partit, desprès de remuntar un 2-1 advers, aconseguia els tres punts amb el resultat final de 2-3. Josep Estol (2) i Dan Garcia van ser els autors dels gols torderencs. Aquesta setmana, juguen a casa diumenge a les 17:00, CFTordera- Tossa Esport. Després de 8 jornades les xifres del CFT són, 5 victòries, 2 empats i només una derrota.

En bàsquet, nova victòria del sènior masculí a la pista del Ronçana – Verdara per 42-75. El CBT masculí segueix amb segona posició a la competició, i aquest proper cap de setmana, juguen a casa a les 18:30 davant el AEE Regina Carmeli. El sènior femení, també va guanyar per 84-32, davant un rival fàcil, les últimes classificades de tercera catalana femenina,  el Montmeló. El proper partit el disputaran dissabte tarda al camp del Calella.

Amb hoquei sobre patins, recordem que fins el 10 de Novembre no tornen a jugar el seu partit. Victòria del Voleibol Tordera a la pista del Mataró “B” per 0-3. Derrota del futsal Tordera per 5-3 a la pista del Montgrí, derrota amb futbol d’empreses del Sant Andreu per 0-2 davant el Vidrerenc i empat del Torderenc, per 1-1 davant la penya barcelonista de Lloret.

ÚLTIMES NOTÍCIES