IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT ORGANITZA DIUMENGE 28 D’OCTUBRE UN FESTIVAL SOLIDARI AMB EL...

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT ORGANITZA DIUMENGE 28 D’OCTUBRE UN FESTIVAL SOLIDARI AMB EL TÍTOL “CREEM UNA BIBLIOTECA A NICARAGUA”.

L’associació de voluntariat de Tordera prepara per aquest diumenge, un nou festival solidari. El programa del festival compta amb la cantautora Montse Castellà, una proposta de clown de Factoria Di-Mô, l’actuació de gospel del grup vocal Nàiade, una peça de dansa flamenca a càrrec d’Anna Rodríguez, el cabaret de l’Associació Ama Blanes, l’òpera de la mà de Neus Miró, Mercedes Gancedo i Núria Palau, i l’actuació de l’Albert Mallorca.

Tot plegat, per recollir fons que es destinaran a rehabilitar i condicionar una aula de l’escola de Casa Blanca per a convertir-la en una biblioteca escolar i comunitària. Així ho explica, la presidenta de l’associació de voluntariat, Núria Clota.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/festival-solidari.mp3|titles=festival solidari]

La comunitat rural de Casablanca es troba al municipi de Pueblo Nuevo, situat a uns 220km al nord de la capital de Nicaragua; Managua.

El festival solidari tindrà lloc el diumenge 28 d’octubre a les 6 de la tarda a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h) o bé el mateix diumenge des d’una hora abans de l’inici de la funció. Com en altres ocasions, l’Associació ha creat una fila 0 per aquelles persones que vulguin fer un donatiu a la causa.

ÚLTIMES NOTÍCIES