IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA PLE ORDINARI AMB LES ORDENANCES FISCALS I LA...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA PLE ORDINARI AMB LES ORDENANCES FISCALS I LA DECLARACIÓ COM A TERRITORI CATALÀ LLIURE, COM A PUNTS MÉS DESTACATS.

L’ajuntament de Tordera convoca aquesta tarda ple ordinari amb 9 punts en l’ordre del dia. En aquesta sessió, es portarà a aprovació les ordenances fiscals per a l’exercici 2013. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, avançava en aquesta emissora, que no s’apujarà cap impost i només s’incrementarà l’IPC en algunes taxes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/alcalde-ordenances.mp3|titles=alcalde ordenances]

El ple també debatrà l’adhesió a l’associació d’entitats locals propietàries forestals a Catalunya i aprovació dels seus estatuts. Esquerra Republicana de Catalunya presentarà un moció a favor de la declaració d’independència de Catalunya. El regidor d’Esquerra Republicana, Jordi Romaguera, explica perquè han decidit presentar aquesta moció al plenari municipal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/mocio-territori-catala-lliure-11.mp3|titles=mocio territori catala lliure 1]

Al Maresme, Premià de Dalt, Arenys de Munt, Argentona, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Alella, Canet de Mar, Vilassar de Dalt i Calella ja formen part del conjunt de municipis que s’han declarat “territori català lliure”. Tordera podria ser el següent. Jordi Romaguera destaca la importància d’aquesta moció.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/mocio-territori-catala-lliure-21.mp3|titles=mocio territori catala lliure 2]

D’altra banda, El partit popular presentarà una moció de mesures per a un millor descans dels ciutadans. El ple ordinari finalitzarà amb torn obert a precs i preguntes. El ple municipal començarà a les 8 de la tarda i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES