IniciNoticiesSocietatDOS DETINGUTS I SET ACTES D’INTERVENCIÓ EN UN DISPOSITIU AL MARESME CONTRA...

DOS DETINGUTS I SET ACTES D’INTERVENCIÓ EN UN DISPOSITIU AL MARESME CONTRA LA SOSTRACCIÓ DE COURE I ALTRES METALLS. L’OPERATIU ES VA DUR A TERME ALS POLÍGONS DE PINEDA, MALGRAT I TORDERA.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dues persones i en van identificar 109 més en un dispositiu contra la sostracció de coures i altres metalls als polígons industrials de Pineda de Mar, Malgrat de Mar i Tordera. Les dues detencions es van produir, però, per incompliment de la Llei d’estrangeria, segons fonts policials.

En el dispositiu, també es van imputar dues persones més per un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle i es van escorcollar un total de 67, amb el resultat de set actes d’intervenció de cablejat elèctric, coure i metalls de dubtosa procedència. També es va complimentar dues ordres judicials per esbrinament de domicili. També, a nivell administratiu, es varen efectuar un total de 32 denúncies administratives. Un total de 14 denúncies van ser per excés de càrrega, una per manca de tarja de transports i dues per manca de document de control. També la Policia Local va fer 14 denúncies de les quals 7 ho van ser per transports, dues per ordenances de civisme i 5 denúncies per infraccions de trànsit. Així mateix, els agents van immobilitzar un vehicle per excés de pes.

En aquesta actuació van participar-hi, per part del Cos de Mossos d’Esquadra, agents de seguretat ciutadana, agents del grup d’investigació, proximitat i unitat de Transports. També van treballar en el dispositiu i de manera coordinada membres de la policia local de Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Tordera i membres de la Unitat d’Estrangeria del Cos Nacional de Policia.