IniciNoticiesCulturaL’EXPOSICIÓ TREU-LI SUC A LA SEXUALITAT ARRIBA A LA BIBLIOTECA DE TORDERA

L’EXPOSICIÓ TREU-LI SUC A LA SEXUALITAT ARRIBA A LA BIBLIOTECA DE TORDERA

La biblioteca de Tordera obre l’exposició “ treu-li suc a la sexualitat” , que pretén oferir una visió positiva i saludable de la sexualitat.

L’exposició itinerant, promoguda per el programa intermunicipal de drogodependències de l’alt maresme, s’adreça a adolescents i joves de 12 a 16 anys, i s’estructura en dues parts: la primera es dirigeix als més joves i s’incideix en què és la sexualitat, en com es viu, la identitat sexual, els mites o els prejudicis. La segona part s’adreça als joves de 14 a 16 anys, i aborda els riscos associats a la sexualitat, des d’una visió positiva, afavorint així una actitud responsable envers a la sexualitat. La directora de la biblioteca, Silvia Anfronts ens fa cinc cèntims sobre l’exposició.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/sexualitat-1.mp3|titles=sexualitat 1]

La mostra s’acompanya d’una guia educativa adreçada al personal docent, perquè pugui treballar la promoció de la salut sexual en els adolescents a l’aula, tant abans com després de la visita. A la Biblioagenda del mes d’octubre hi ha més informació sobre l’exposició i per qui vulgui endinsar-se més en el tema de la sexualitat,  la biblioteca ha preparat una guia de lectura i un recull monogràfic sobre la temàtica, tal i com explica, Silvia Anfronts.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/sexualitat-2.mp3|titles=sexualitat 2]

L’exposició es podrà visitar en l’horari habitual de la biblioteca fins al 27 d’octubre

ÚLTIMES NOTÍCIES