IniciNoticiesCulturaMARCEL FERNÁNDEZ I NAGORE BACHILLER ES PRESENTEN AQUEST CAP DE SETMANA A...

MARCEL FERNÁNDEZ I NAGORE BACHILLER ES PRESENTEN AQUEST CAP DE SETMANA A CALELLA EN LA PROCLAMACIÓ D’HEREU I PUBILLA DE CATALUNYA 2012.

El cap de setmana del 6 i 7 d’octubre a Calella tindrà lloc la proclamació de la pubilla i de l’hereu de Catalunya 2012, enguany representant a Tordera Marcel Fernandez, hereu de Tordera 2011 i actual hereu del Maresme, i la Nagore Bachiller, pubilla de Tordera 2011 i actualment 2a dama del Maresme optaran a endur-se un guardó que altres torderencs ja han obtingut amb anterioritat. Tots dos afronten el certamen, amb molta il·lusió.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/marcel-i-nagore-pubillatge-1.mp3|titles=marcel i nagore pubillatge 1]

Dissabte durant tot el matí i la tarda es faran els exàmens escrits i orals a tots els candidats i candidates arribats d’arreu de Catalunya. Diumenge a dos quarts d’una del migdia, al passeig M. Puigvert de Calella, començarà l’acte de proclamació de la pubilla i de l’hereu de Catalunya 2012. Tant el Marcel com la Nagore ens parlem sobre com preparen aquestes proves escrites i orals.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/marcel-i-nagore-pubilllatge-2.mp3|titles=marcel i nagore pubilllatge 2]

A l’acte  de proclamació els candidats torderencs tindran el suport duna delegació de torderencs encapçalats per la pubilla de Tordera 2012, Mariona Lozano i l’hereu de Tordera 2012, Jordi Serra, també hi assistirà la regidora de Festes M. Àngels Cayró i la delegada del pubillatge, Fina Pascal, familiars i amics.

ÚLTIMES NOTÍCIES