IniciNoticiesPolíticaINTERIOR VOL QUE EL CODI DE CIRCULACIÓ PREVEGI IMMOBILITZAR ELS VEHICLES DELS...

INTERIOR VOL QUE EL CODI DE CIRCULACIÓ PREVEGI IMMOBILITZAR ELS VEHICLES DELS CLIENTS DE PROSTITUTES.

El conseller d’Interior, Felip Puig, creu que cal atacar la prostitució de carretera des de tots els flancs per aconseguir eradicar-la. Per això, a banda d’una reforma penal, també reclama un canvi en el codi de circulació per aconseguir que la policia pugui immobilitzar els vehicles dels clients. Segons Puig, per a alguns clients -sobretot els estrangers- una multa per la via administrativa no és suficient per persuadir-los. Per això, creu que seria més efectiu posar paranys i que no es poguessin endur els vehicles.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/puig-multes.mp3|titles=puig multes]

Felip Puig ha assegurat que des que els Mossos han començat a multar noies i clients a les carreteres catalanes, hi ha la meitat de noies exercint a les comarques gironines. Les prostitutes que paren a la N-II, dins el terme de Tordera, es van manifestar contra la normativa que permet les sancions, el passat juliol. Algunes de les prostitutes ja han estat sancionades, però defensen que exercir la prostitució és l’única via que tenen per sobreviure i poder enviar diners als seus familiars. Tot i la normativa, asseguren que continuaran a peu de carretera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/prostituta.mp3|titles=prostituta]

A Tordera, en els darrers anys ha posat més de 500 multes a clients i prostitutes, en aplicació de l’ordenança de civisme. Els clients, en la majoria dels casos, han pagat. Pel que fa a les noies, totes es declaren insolvents.

ÚLTIMES NOTÍCIES