IniciNoticiesCulturaLA SARSUELA ARRIBA PER PRIMER COP AL TEATRE CLAVÉ EL PROPER DIUMENGE...

LA SARSUELA ARRIBA PER PRIMER COP AL TEATRE CLAVÉ EL PROPER DIUMENGE 7 D’OCTUBRE AMB CANÇÓ D’AMOR I DE GUERRA

Per primera vegada després de més d’una dècada de programació estable, la Sala Gran del Teatre Clavé acollirà una sarsuela. Es tracta de Cançó d’amor i de guerra, una opereta ambientada als convulsos anys de la Revolució Francesa que la companyia +Sarsuela porta a l’escenari amb orquestra i cor en directe.

A partir del llibret de Lluís Capdevila i Víctor Mora, el compositor valencià Rafael Martínez Valls va escriure una partitura en què barreja el folklore català, el lirisme verista i certes atmosferes i harmonies wagnerianes que tant havien arrelat en la cultura musical catalana de l’època, arran de la reivindicació d’una lírica pròpia iniciada per Enric Morera a principis del segle XX. La direcció musical és a càrrec de Lluís Cabal mentre que la direcció escènica recau a en Jordi Tena. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro destaca que l’obra comptarà amb un cor de 30 veus i una orquestra de 14 músics.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/10/navarro-canço-amor-i-de-guerra.mp3|titles=navarro canço amor i de guerra]

Cançó d’amor i de guerra començarà a les 5 de la tarda i té una durada aproximada de 2 hores i 20 minuts (amb entreacte inclòs). Les entrades tenen un preu de 21€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72 en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00h i de 17:00h a 20:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES