IniciNoticiesCulturaHIRONDELA TEATRE PRESENTA AQUEST DISSABTE L’ESPECTACLE FAMILIAR “MARECRITS” AL TEATRE CLAVÉ.

HIRONDELA TEATRE PRESENTA AQUEST DISSABTE L’ESPECTACLE FAMILIAR “MARECRITS” AL TEATRE CLAVÉ.

Hirondela Teatre porta dissabte l’espectacle MARECRITS, una proposta de teatre d’objectes adreçada al públic familiar.

Marecrits ha estat estrenat aquest 2012 en el marc de la programació en horari escolar del Teatre Clavé. L’espectacle està dirigit per Mamen Sánchez i compta amb en Carles Vendrell com a actor i amb en Dani Badillo com a ajudant d’escena. L’actor torderenc, Carles Vendrell ens fa cinc cèntims sobre Marecrits.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/marecrits.mp3|titles=marecrits]

Inspirat en Madrechillona, un àlbum de la il·lustradora alemanya Jutta Bauer, l’espectacle de teatre d’objectes s’adreça a infants d’entre 3 i 6 anys i té un aforament limitat a un centenar de persones. La proximitat del públic amb l’espectacle és un dels elements que caracteritza les propostes d’Hirondela Teatre que, de nou, es repeteix a Marecrits. Així, públic, actors, titelles i escenografia comparteixen un mateix espai, l’escenari.

Marecrits será dissabte, 29 de setembre a les 6 de la tarda. Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir al presencialment al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93.765.05.72. Com ja és habitual en els espectacles del cicle familiar, els establiments adherits a l’ associació de comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2 euros per a aquest espectacle.

ÚLTIMES NOTÍCIES