IniciNoticiesPolíticaLA PRESIDENTA DEL PARTIT POPULAR DE CATALUNYA, ALICIA SANCHEZ CAMACHO ASSEGURA A...

LA PRESIDENTA DEL PARTIT POPULAR DE CATALUNYA, ALICIA SANCHEZ CAMACHO ASSEGURA A RAC 1 QUE L’ESTAT ESPANYOL HA PARLAT AMB ELS ALCALDES AFECTATS SOBRE EL FUTUR DE LA N-II. L’ALCALDE DE TORDERA HO NEGA I DIU QUE NINGÚ S’HA POSAT EN CONTACTE AMB ELL PER PARLAR SOBRE EL TEMA.

La N-II a les comarques gironines continua prenent protagonisme en el mitjans de comunicació. Aquest matí, en el programa “El món a Rac 1” amb Jordi Basté, la presidenta del partit popular, Alicia Sánchez Camacho ha assegurat que és una prioritat per el govern espanyol, el desdoblament de la N-II. En aquest sentit, assegura que properament es farà un anunci en aquest sentit. Escoltem el fragment, aquest matí en la tertúlia de Rac 1, a partir d’una pregunta de la tertuliana Gloria Serra.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/sanchez-camacho-rac-1.mp3|titles=sanchez camacho rac 1]

Les reaccions a les paraules de Sanchez Camacho, no s’han fet esperar. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha piulat a través del seu twitter que la dirigent popular mentia, quan deia que l’estat s’ha posat en contacte amb els alcaldes per parlar sobre la situació. En aquest sentit, en declaracions a Ràdio Tordera, Joan Carles Garcia assegura que ningú del ministeri de foment, s’ha posat en contacte amb ell.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/alcalde-respon-sanchez-camacho.mp3|titles=alcalde respon sanchez camacho]

El ministeri de Foment ha avançat que està estudiant la connexió de l’autovia B-40 a Granollers amb l’autovia A-2 a Maçanet de la Selva que, segons el ministeri estatal, “constitueix l’alternativa racional als trams de carretera N-II Montgat-Tordera i Tordera-Maçanet de la Selva”.

ÚLTIMES NOTÍCIES