IniciNoticiesCulturaLA SALA GRAN DEL TEATRE CLAVÉ S’EMOCIONA RECORDANT A LA MARIA ROSA...

LA SALA GRAN DEL TEATRE CLAVÉ S’EMOCIONA RECORDANT A LA MARIA ROSA VIÑAS. SOTA EL TÍTOL “RETROBAMENT” ES VA RECORDAR LA VINCULACIÓ DE LA TORDERENCA AMB EL PROJECTE CLAVÉ I D’ALTRES ENTITATS DEL POBLE.

La Fundació Teatre Clavé va impulsar aquest passat diumenge, un emotiu acte de record a la Maria-Rosa Viñas, una de les persones que va contribuir de manera decisiva al fet que el projecte de la Fundació Teatre Clavé sigui avui una realitat. Sota el títol de Retrobament i a través d’imatges, textos i música l’acte va resseguir la vessant personal i ciutadana de la Maria-Rosa Viñas i el seu compromís amb el Teatre Clavé.

En el seu discurs, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va recordar la figura rellevant, de la Maria-Rosa, en l’àmbit comunicatiu, cultural, social i polític. A més, Joan Carles Garcia va desvetllar que la Maria Rosa Viñas, va ser la persona que el va engrescar a ser alcalde.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/balanç-viñas-1.mp3|titles=balanç viñas 1]

A l’acte hi van participar professors i alumnes del Centre de Formació Artística, així com també persones vinculades amb la Maria-Rosa Viñas. Alguns d’ells, valoraven molt positivament l’acte i recordaven la figura de la Maria-Rosa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/balanç-viñas-2.mp3|titles=balanç viñas 2]

Josep Navarro assegura que l’activitat tenia la voluntat de retrobar i recordar la figura de la Maria Rosa Viñas.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/balanç-viñas-3.mp3|titles=balanç viñas 3]

L’acte portava com a títol “Retrobament” i volia ser un moment per a recordar els vint anys de vinculació personal i professional de la Maria-Rosa Viñas amb el projecte del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES