IniciNoticiesCulturaEL CLUB FUTBOL TORDERA, COMMEMORA EL 60è ANIVERSARI DE LA SAMARRETA AMB...

EL CLUB FUTBOL TORDERA, COMMEMORA EL 60è ANIVERSARI DE LA SAMARRETA AMB LA SENYERA.

La possibilitat que el FC Barcelona porti la senyera la propera temporada a la segona equipació ha obert un ampli ventall d’opinions. El Barça pot portar la senyera la propera temporada, d’altres cas del Girona, l’ha estrenat aquest any. El Tordera ja la lluiex des dels anys 50. El club torderenc es va fundar el 1914. Les primeres samarretes van ser de color blanc i vermell. A principis dels 50, un aficionat va aportar uns diners per comprar samarretes. En aquell moment, el club pràcticament no tenia equipació. L’ actual president del club futbol Tordera, Quim Barceló explica com va ser l’ adquisició de la samarreta.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/quim-barcelo-senyera-1.mp3|titles=quim barcelo senyera 1]

A l’arribar a Tordera i presentar l’equipació es van generar gran quantitat de comentaris i un bon rebombori. Fins i tot, la guàrdia civil va intervenir en el tema, tal i com explica, Quim Barceló.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/quim-barcelo-senyera-2.mp3|titles=quim barcelo senyera 2]

El CF Tordera va lluir la samarreta i mai ha tingut cap problema. L’aficionat que va donar els diners per comprar les samarretes era franquista. Ell no sabia de quin color les compraria. Mai, però es va queixar. El CF Tordera celebrarà el Centenari el 2014 portant a tots els camps les quatre barres. El 2014 farà 300 anys dels fets del 1714 i també es podria celebrar un referèndum sobre la independència de Catalunya. Tots aquests fets, i si el Barcelona la porta la temporada del 2013-14, la samarreta vermella i groga, estarà més de moda que mai.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES