IniciNoticiesCulturaLA PEL LÍCULA D’ ANIMACIÓ “ICE AGE 4: LA FORMACIÓ DELS CONTINENTS”...

LA PEL LÍCULA D’ ANIMACIÓ “ICE AGE 4: LA FORMACIÓ DELS CONTINENTS” ENCETA DISSABTE LA NOVA PROGRAMACIÓ ESTABLE.

La projecció de la pel·lícula IceAge 4: la formació dels continents dóna el tret de sortida a la nova programació estable del Teatre Clavé per al darrer quadrimestre de l’any. La quarta part de les aventures protagonitzades per l’Scrat i l’eterna persecució de la gla se centra ara en una nova situació: un cataclisme continental tindrà conseqüències que canviaran el món. I, evidentment, l’Scrat i els seus amics s’hi veuran involucrats. IceAge 4 ha estat estrenada aquest 2012 i arriba ara en català al Teatre Clavé. La pel·lícula s’ emmarca dins la programació Familiar, la qual el director del teatre clavé, Josep Navarro assegura que creix cada any en nombre d’ espectadors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/navarro-cicle-familiar.mp3|titles=navarro cicle familiar]

La pel·lícula, és apta per a tots els públics i es projectarà en català el proper dissabte 22 de setembre a les 6 de la tarda a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir presencialment al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93.765.05.72. Com ja és  habitual en els espectacle del cicle familiar, els establiments adherits a l’ associació de comerciants de Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2 euros per a aquest espectacle. El descompte no és acumulable a d’ altres promocions.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES