IniciNoticiesCulturaLA FUNDACIÓ TEATRE CLAVÉ PREPARA PER DIUMENGE, 23 DE SETEMBRE UN ACTE...

LA FUNDACIÓ TEATRE CLAVÉ PREPARA PER DIUMENGE, 23 DE SETEMBRE UN ACTE EN RECORD A LA MARIA-ROSA VIÑAS SOTA EL TÍTOL “RETROBAMENT”.

Amb l’inici de la nova temporada 2012/2013, la Fundació Teatre Clavé ha decidit dedicar uns minuts a la Maria-Rosa Viñas, una de les persones que va contribuir de manera decisiva al fet que el projecte de la Fundació Teatre Clavé sigui avui una realitat. Sota el títol de Retrobament i a través d’imatges, textos i música l’acte resseguirà la vessant personal i ciutadana de la Maria-Rosa Viñas i el seu compromís amb el Teatre Clavé. A l’acte hi participaran professors i alumnes del Centre de Formació Artística, així com també de persones vinculades amb la Maria-Rosa Viñas. El director del teatre clavé, Josep Navarro ens fa cinc cèntims sobre l’ acte.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/retrobament-1.mp3|titles=retrobament 1]

Josep Navarro assegura que l’ activitat té la voluntat de retrobar i recordar la figura de la Maria Rosa Viñas.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/retrobament-2.mp3|titles=retrobament 2]

L’entrada és lliure i oberta a tothom. Amb tot, per poder assistir-hi caldrà recollir l’entrada a les taquilles del Teatre Clavé. Ho explica, Josep Navarro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/retrobament-3.mp3|titles=retrobament 3]

“Retrobament” serà el diumenge 23 de setembre a les 7 de la tarda a la Sala Gran del Teatre Clavé i tindrà una durada aproximada d’una hora.

 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES