IniciNoticiesEducacióLA CREU ROJA DE TORDERA ORGANITZA NOVES ACTIVITATS DELS TALLERS DE SALUT...

LA CREU ROJA DE TORDERA ORGANITZA NOVES ACTIVITATS DELS TALLERS DE SALUT JOVE PER AQUEST TRIMESTRE.

La Creu Roja de Tordera comença un nou trimestre dels tallers de l’S+J (Salut+Jove). Al llarg de l’estiu també s’han organitzat activitats, però ben diferents de les que es fan durant la resta de mesos. Els joves han gaudit de sortides a la platja, a la piscina i a parcs aquàtics, d’una excursió a Port Aventura i també d’un taller de còctels de fruites, entre d’altres. Ara, per aquests propers mesos s’han preparat diverses activitats de dimarts a divendres.

Els DIMARTS es farà un taller de “Cultures del món”, per conèixer la manera de fer i de viure de la Xina, el Marroc, el Senegal i també del nostre país. A més, es cuinaran plats típics de cada lloc del món. Els DIMECRES hi haurà el “Costumitza’t”. Es tracta d’un taller de reciclatge de roba, per aprendre a aprofitar aquella que ja no fem servir. Pels DIJOUS es manté el taller de cant i els DIVENDRES seguiran tenint protagonisme els esports. A més, pel dissabte, 29 de setembre, s’ha programat la “tarda jove d’esports”. Com a novetat per aquest trimestre, els joves escriuran la seva pròpia revista. Ho explica la tècnica de Creu Roja a Tordera, Verònica Pineda.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/creu-roja-joves-1.mp3|titles=creu roja joves 1]

Des de fa un parell d’anys, els joves dels tallers S+J també fan algunes activitats amb els avis de les residències de Tordera. Per aquest trimestre s’ha pensat que els joves creïn receptes de cuina juntament amb els avis de la llar. I per les dates nadalenques, també es farà una cantada de nadales. Ho explica la Raquel, una altra de les tècniques de Creu Roja a Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/creu-roja-joves-2.mp3|titles=creu roja joves 2]

A més a més, la Creu Roja disposa totes les tardes d’una aula d’estudi i del servei de consulta oberta. Precisament, per aquest nou trimestre han creat la consulta “Orienta’t”. Ens en parla la Raquel.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/creu-roja-joves-3.mp3|titles=creu roja joves 3]

Les inscripcions pels tallers, tots gratuïts, estan obertes fins el dia 21 de setembre i es poden fer al local de Creu Roja Tordera, al carrer Canigó, 26. Les activitats d’aquest nou trimestre comencen el dia 25 de setembre i estan dirigides a tots els joves d’entre 12 i 18 anys.