IniciNoticiesCulturaRÀDIO TORDERA COMENÇA LA PROGRAMACIÓ TARDOR-HIVERN AMB NOUS FORMATS INFORMATIUS, MÉS ESPAIS...

RÀDIO TORDERA COMENÇA LA PROGRAMACIÓ TARDOR-HIVERN AMB NOUS FORMATS INFORMATIUS, MÉS ESPAIS ESPORTIUS I CONSOLIDANT ELS PROGRAMES D’ENTRETENIMENT.

Ràdio Tordera comença la programació de tardor-hivern amb algunes novetats informatives i consolidant els magazines de matí i tarda. D’aquesta manera es procura mantenir els tres pilars fonamentals de l’emissora: la informació, l’opinió i l’entreteniment.

El dia el seguiran obrint la canalla de Tordera i l’equip del “Bon dia menuts”. Els serveis informatius, amb notícies a cada hora, arrenquen aquesta temporada incorporant un nou format a la graella: el reportatge. Aquest permetrà conèixer amb més diversitat de punts de vista una mateixa notícia. Pel que fa els esports, no només seran els protagonistes del cap de setmana, sinó que amplien la seva presència a la graella també entre setmana. Els magazines de matí i tarda es consoliden com a grans eixos vertebradors de la programació juntament amb els informatius. El del matí seguirà conduit per la Rosa Maria Ruscalleda, i les tardes se les repartiran, com en la temporada anterior, cinc presentadors diferents, mantenint cada dia una temàtica diferent. La música de tots els estils acaba de perfilar aquesta programació de tardor-hivern que ens detalla el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/albert-novetats-graella.mp3|titles=albert novetats graella]

Albert Sabater també recorda quin és l’objectiu de la programació de tardor-hivern, diferenciant-se així de la dels mesos d’estiu.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/albert-objectius-programacio.mp3|titles=albert objectius programacio]

Programes ja consolidats com el “Tordera en directe”, “La veu de la parròquia” o “El matí de sardanes” completen la programació. Ràdio Tordera seguirà apostant també per les noves tecnologies: d’una banda amb la identitat al Facebook i al Twitter, on s’hi plasmen a diari les notícies i les diferents informacions relacionades amb l’emissora; i de l’altra, amb les emissions d’Internet i ràdio a la carta.

ÚLTIMES NOTÍCIES