IniciNoticiesEducacióCOMENÇA EL CURS ESCOLAR A TORDERA AMB 2452 ALUMNES.

COMENÇA EL CURS ESCOLAR A TORDERA AMB 2452 ALUMNES.

Aquest mati ha començat el curs escolar. Les sis escoles i l’ institut de Tordera, han obert les seves portes amb total normalitat i amb l’ il·lusió del primer dia per part de professorat i alumnes. Pel que fa l’ inici del curs a Tordera la principal novetat és el canvi d’ ubicació de l’ escola Serra de Miralles, que es situa a l’ antiga escola Ignasi Iglesias. La regidora d’ ensenyament, Maria Angels Cayro assenyala que durant tot l’ estiu, s’ han realitzat obres de remodelació i adequació de l’ edifici, situat al carrer doctor Fleming, per tal les classes puguin començar avui amb total normalitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/inici-curs-1.mp3|titles=inici curs 1]

Maria Angels Cayro apunta que l’ altre novetat del curs és el canvi d’ horaris en els centres públics i l’ institut Lluís Companys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/inici-curs-2.mp3|titles=inici curs 2]

Tordera segueix la mateixa tendència a l’ alça d’ alumnat. La regidora d’ ensenyament, Maria Angels Cayro assegura que l’ increment d’ alumnes no és gens significatiu. Cayro destaca la davallada d’ alumnes en les llars d’ infants de l’ Angel Custodi i escola Brianxa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/inici-curs-3.mp3|titles=inici curs 3]

Respecte a les retallades del sector de l’ educació, la regidora Maria Angels Cayro creu que l’ il·lusió dels professorat, farà que l’ alumnat no es senti perjudicat per aquest canvis.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/inici-curs-4.mp3|titles=inici curs 4]

El transport escolar continuarà gestionat per autocars Barrera amb la mateixes parades i freqüències del curs anterior.

ÚLTIMES NOTÍCIES