IniciNoticiesEntitatsTORDERA OMPLE 4 AUTOCARS PER ANAR A LA MANIFESTACIÓ DE BARCELONA.

TORDERA OMPLE 4 AUTOCARS PER ANAR A LA MANIFESTACIÓ DE BARCELONA.

L’ assemblea nacional catalana i CiU de Tordera han aconseguit omplir 4 autocars per anar a la manifestació de Barcelona. En general, des del Maresme està previst que més de 50 autocars surtin plens de gent per participar en aquesta gran mobilització que s’està preparant. No hi ha precedents d’una afluència tan massiva d’autocars entrant a Barcelona, ni en altres manifestacions ni esdeveniments esportius. El portaveu de l’Assemblea a Tordera, Enric Saez, s’ha mostrat molt satisfet per la resposta dels torderencs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/balanç-busos-1.mp3|titles=balanç busos 1]

Enric Saez, s’ ha proposat anar fins a Barcelona  a peu acompanyat per un altre company. Ell mateix ens explica l’ iniciativa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/balanç-busos-2.mp3|titles=balanç busos 2]

La seva arribava a Barcelona es preveu el dia 11 a les 12 del migdia. Per la seva banda, El president de CiU a Tordera, Josep Llorens es mostra també molt content amb la resposta dels ciutadans, i confia que la manifestació serà històrica.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/balanç-busos-3.mp3|titles=balanç busos 3]

La manifestació de la Diada ha servit per fer calaix a les empreses de transport i també a les botigues que venen banderes i altres objectes amb símbols independentistes que tampoc donen l’abast. Val a dir que RENFE ha anunciat que també reforçarà el servei de trens per anar fins a Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES