IniciNoticiesComerçSENSACIONS POSITIVES EN EL PRIMER DIA DEL MERCAT DEL VEÏNAT DE SANT...

SENSACIONS POSITIVES EN EL PRIMER DIA DEL MERCAT DEL VEÏNAT DE SANT PERE.

La gent de Sant Pere i Tordera van respondre molt positivament ahir en el primer dia del mercat setmanal del veïnat de Sant Pere. El mercat serà cada dijous i esta situat al carrer Emili Vendrell, des de la cantonada amb el carrer Barcelona fins l’Avinguda del Montseny. L’horari inicial serà de 7 del matí a 2 del migdia, amb la possibilitat d’allargar-lo si es creu oportú. Igualment amb les parades, que s’adaptaran al que la gent demani. S’hi poden trobar una dotzena de parades de fruita i verdura fresca, plantes, roba, llaminadures i d’altres. El mercat de Sant Pere neix davant la nombrosa demanda, canalitzada per l’ associació de veïns de Sant Pere. En declaracions a Ràdio Tordera, els marxants del mercat de Sant Pere feien un balanç molt positiu del primer dia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/balanç-mercat-sant-pere.mp3|titles=balanç mercat sant pere]

Així doncs, a partir d’ara el nostre municipi tindrà dos mercats setmanals, si bé les dimensions del que es farà a Sant Pere no es poden comparar amb el que se celebra els diumenges al nucli urbà, que ocupa tot el casc antic i el visiten milers de persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES