IniciNoticiesCulturaL’ ASSOCIACIÓ D’ ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ REPETEIX EXPERIÈNCIA I FA AVUI...

L’ ASSOCIACIÓ D’ ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ REPETEIX EXPERIÈNCIA I FA AVUI UNA SORTIDA A FIRATÀRREGA.

Amb el mes de setembre comença una nova temporada i tal com van fer ara fa un any, l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé la vol començar a la fira de teatre al carrer de Tàrrega. És per això que ha programat una sortida a la capital de l’Urgell, amb la intenció que tant els socis de l’entitat com totes aquelles persones interessades puguin gaudir d’algunes de les propostes que s’emmarquen a la 32a edició de FiraTàrrega.

L’ autocar sortirà avui des del Parc de la Sardana a les 3 de la tarda. Escoltem el president de l’ associació d’ espectadors, Pau Megias.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/sortida-tarrega-11.mp3|titles=sortida tarrega 1]

Així mateix, per aquesta temporada l’AE també té prevista una altra sortida. En aquest cas serà al mes de novembre i es desplaçaran fins al Teatre Nacional de Catalunya per assistir com a públic a La Bête¸ un text de David Hirson dirigit per Sergi Belbel i protagonitzat per Anna Lizaran, Jordi Boixaderas i Abel Folk. Ho explica, Pau Megias.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/sortida-tarrega-21.mp3|titles=sortida tarrega 2]

A banda de les sortides, l’AE també prepara dues activitats més per a l’inici de temporada. El divendres 14 de setembre a les 20h tindrà lloc l’Assemblea general de socis de l’entitat, i seguidament, a les 21h, se celebrarà el sopar inaugural de la temporada a la plaça de Miquel Martí i Pol. El sopar s’adreça tant a socis com no socis i té un preu de 15€. Per assistir-hi, cal fer la reserva abans del 12 de setembre al Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES