IniciNoticiesComerçENGEGA EL MERCAT SETMANAL DEL VEÏNAT DE SANT PERE DE TORDERA.

ENGEGA EL MERCAT SETMANAL DEL VEÏNAT DE SANT PERE DE TORDERA.

De bon matí, ha comença el mercat setmanal del veïnat de Sant Pere de Tordera. Així doncs, a partir d’ara el nostre municipi tindrà dos mercats setmanals, si bé les dimensions del que es farà a Sant Pere no es poden comparar amb el que se celebra els diumenges al nucli urbà, que ocupa tot el casc antic i el visiten centenars de persones. El regidor responsable dels mercats, Carles Aulet, reconeix que ha estat un procés llarg, arribar el dia d’ avui.

 

(aulet mercat sant pere 1)

 

El mercat estarà situat al carrer Emili Vendrell, des de la cantonada amb el carrer Barcelona fins l’Avinguda del Montseny. L’horari inicial serà de 7 del matí a 2 del migdia, amb la possibilitat d’allargar-lo si es creu oportú. Igualment amb les parades, que s’adaptaran al que la gent demani. S’hi podrà trobar fruita i verdura fresca, plantes, roba, llaminadures i d’altres. Carles Aulet explica que el mercat de Sant Pere es fa perquè hi havia una nombrosa demanda per part dels veïns.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/aulet-mercat-sant-pere-21.mp3|titles=aulet mercat sant pere 2]

Aulet també ha destacat que, organitzativament, el mercat del veïnat de Sant Pere funcionarà igual que el dels diumenges a Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/aulet-mercat-sant-pere-31.mp3|titles=aulet mercat sant pere 3]

 

L’èxit del mercat de Sant Pere dependrà, en bona part, de si la gent en fa servei o no. Aulet espera que els veïns de Tordera en treguin profit i convida la gent a assistir-hi, ja que si podran trobar productes de qualitat i a un preu assequible.

ÚLTIMES NOTÍCIES