IniciNoticiesCulturaTORDERA ES PREPARA PER COMMEMORAR L’ 11 DE SETEMBRE AMB LES ACTIVITATS...

TORDERA ES PREPARA PER COMMEMORAR L’ 11 DE SETEMBRE AMB LES ACTIVITATS MÉS TRADICIONALS.

L´Ajuntament de Tordera, amb el suport de La Nostra Dansa,  prepara la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el proper 11 de Setembre, amb els actes tradicionals a la Plaça Lluís Companys.
A les 11 del matí hi haurà sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles i a les 12 es farà l´ofrena floral a Lluís Companys per part de les entitats i institucions locals.
El parlament institucional de l´alcalde, Joan Carles Garcia, les sardanes i un vermut popular tancaran les activitats d´enguany a Tordera. El regidor de cultura, Josep Llorens creu que la diada nacional de Catalunya, ha de ser molt reivindicativa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/llorens-diada-1.mp3|titles=llorens diada 1]

Finalment i com en anys anteriors, l´Ajuntament repartirà senyeres per engalanar les llars torderenques durant la setmana de la Diada Nacional de Catalunya.  Totes les persones que ho desitgin, entre el 3 i el 10 de setembre, podran recollir a l´Ajuntament gratuïtament una senyera per penjar al balcó o finestra de casa seva. Ho explica, Josep Llorens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/llorens-diada-2.mp3|titles=llorens diada 2]

Per altra banda, diverses entitats, plataformes i partits polítics han organitzat autocars des de Tordera per anar a la manifestació convocada per l’11 de Setembre a Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES