IniciNoticiesCulturaAITOR NOGUEROL GUANYA EL CONCURS DE FOTOGRAFIA A TRAVÉS DE TWITTER IMPULSAT...

AITOR NOGUEROL GUANYA EL CONCURS DE FOTOGRAFIA A TRAVÉS DE TWITTER IMPULSAT PER RÀDIO TORDERA.

El torderenc, Aitor Noguerol ha estat el guanyador del concurs de fotografia de la Festa Major impulsat per Ràdio Tordera a través de Twitter. El nom del premiat s’ ha fet públic aquest migdia a través del compte de l’emissora en aquesta xarxa, que era on s’havien d’enviar les fotografies. En definitiva, aquesta iniciativa pensada per a dispositius mòbils i amb la Festa Major com a protagonista, tenia l’objectiu de dinamitzar les xarxes socials amb continguts locals, a la vegada que es potenciava la presència de Ràdio Tordera al Twitter.

Al llarg d’aquests dies, l’emissora ha rebut una trentena de fotografies, entre les quals s’ha escollit una fotografia d’ Aitor Noguerol, que reflexa el carrer Sant Ramon engalanat per la festa major. El jove s’endurà un lot de productes de les botigues de Tordera. El Director de Ràdio Tordera, Albert Sabater fa un balanç positiu del concurs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/09/concurs-de-twiter.mp3|titles=concurs de twiter]

Aquesta és la primera edició d’aquest concurs de fotografia de la Festa Major al Twitter, el qual ha comptat amb una bona participació per començar.

ÚLTIMES NOTÍCIES