IniciNoticiesCulturaRÀDIO TORDERA PREPARA UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL PELS DIES DE LA FESTA MAJOR...

RÀDIO TORDERA PREPARA UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL PELS DIES DE LA FESTA MAJOR AMB RETRANSMISSIONS EN DIRECTE DE DIVERSES ACTIVITATS.

La Festa Major de Tordera és apunt de començar i, un any més, Ràdio Tordera prepara una programació especial per retransmetre en directe els actes principals. Enguany ja em gaudit en directe des del 107.1 de la FM del playing around Tordera i la cursa de bicicletes. Avui continuarem amb el concurs de castells de sorra i la retransmissió de les havaneres amb el grup Barca Mitjana. També seguirem en directe el final del correfoc i el pregó, el concert amb l’orquestra Gira-sol i la cursa del Cós. Els concerts amb les Orquestres La Principal de la Bisbal i Cristian i Domenech seran un dels punts forts d’aquesta programació, així com també l’elecció de la Pubilla i Hereu de Tordera 2012 en el Ball de Nit del dia 25. Ràdio Tordera també es farà la retransmissió en directe de la baixada de carretons. A més, s’oferirà una àmplia cobertura de les retransmissions esportives dels partits de bàsquet i futbol. Escoltem El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/retransmissions-fmtordera.mp3|titles=retransmissions fmtordera]

Recordin, Ràdio Tordera prepara, com cada any, un dispositiu especial  per cobrir en viu i en directe els actes principals de la Festa Major de Sant Bartomeu 2012.