IniciNoticiesComerçL’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE SORTEJARÀ 150 CARROS DE LA COMPRA...

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE SORTEJARÀ 150 CARROS DE LA COMPRA EN LA CAMPANYA PROMOCIONAL DE FESTA MAJOR.

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre impulsa aquests dies la campanya promocional de Festa Major. Fins aquest dimarts, per qualsevol compra que els clients facin a les botigues associades, podran omplir unes butlletes per participar en el sorteig de 150 carros de compra. Amb aquesta campanya, els comerciants de Tordera Centre donen continuïtat a la idea de potenciar la sostenibilitat i la preservació del medi ambient. De fet, fa uns quants anys ja es va fer una campanya semblant amb carros de compra. Escoltem el president de l’Associació, Josep Borrell.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/campanya-comerciants-1.mp3|titles=campanya comerciants 1]

Josep Borrell ha explicat el funcionament d’aquesta campanya de Festa Major i com serà el sorteig, que anirà una mica diferent que en campanyes anteriors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/campanya-comerciants-2.mp3|titles=campanya comerciants 2]

Recordem que enguany sortegen 150 carros de compra. Amb aquesta proposta, l’Associació segueix treballant en el pla de dinamització comercial, que té com a objectiu potenciar els establiments associats.

ÚLTIMES NOTÍCIES