IniciNoticiesMedi ambientLA TORDERA, AVUI EN EL PROGRAMA A “RIU AVALL” DEL 33.

LA TORDERA, AVUI EN EL PROGRAMA A “RIU AVALL” DEL 33.

Avui divendres a les 16:15h i a les 22:40h, el programa del canal 33 “Riu avall” presenta el capítol dedicat al riu Tordera.

Amb poc més de 60 quilòmetres de recorregut, la Tordera neix al cor del Montseny, sota el coll de Sant Marçal, i desemboca al mar mediterrani entre els municipis de Blanes i Malgrat, després de cobrir un dels itineraris fluvials més sorprenents de la nostra sèrie. I és que, tot i els seus destacats valors ecològics i paisatgístics, la Tordera és un dels rius més desconeguts del nostre país.

Avui el coneixerem una mica millor en un recorregut que ens portarà de les fagedes del Montseny a les platges de la Costa Brava descobrint oficis antics i en perill d’extinció com els de carboner o terrisser, indrets sorprenents i que val la pena visitar, com el salt de la gorja de Gualba o el parc de Les Olors de Vallmanya, i espais naturals recuperats com l’estany de Sils, on podem gaudir d’una posta de sol màgica. Recordem que el programa s’emet avui a les 16:15h i a les 22:40h, al canal 33.

ÚLTIMES NOTÍCIES