IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL MUSIC...

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL MUSIC 2012 DEDICADA ALS CONTES.

Una àvia i tres nenes. Elles són el fil conductor del Music 2012 de l’Associació Cultural i Recreativa (ACR) Pere Cot que, enguany, salta de conte en conte per exemplificar diverses situacions que serveixin a les nenes protagonistes per mostrar-los què pot passar si actuen d’una manera determinada. L’espectacle és, doncs, un recorregut per cinc contes populars, això sí, adaptats per convertir-los en musical i perquè tant petits com grans puguin gaudir de l’espectacle. Ho explica, la membre de l’ entitat Gloria Prunera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/gloria-music-1.mp3|titles=gloria music 1]

Vuitanta-cinc persones de l’ACR Pere Cot ompliran l’escenari del teatre durant el Music 2012, a les quals s’hi sumen altres membres de l’entitat i que fan que la xifra de persones involucrades fregui el centenar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/gloria-music-2.mp3|titles=gloria music 2]

El Music 2012 ha estat escrit per l’Agnès Ametller i la Glòria Prunera i està dirigit per l’Ariadna Vergés. Les coreografies que s’hi podran veure són obra de la Cèlia Aznar, la Vanessa Domínguez, la Gisela Vergés, l’Eva Ruscalleda i l’Ariadna Vergés. Gloria Prunera explica l’esforç que implica per l’ entitat fer aquesta representació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/gloria-music-3.mp3|titles=gloria music 3]

El musical proposat per l’ACR Pere Cot té una durada aproximada de dues hores i es durà a terme en dues funcions. La primera el dissabte 18 d’agost a les 22h i la segona el diumenge 19 d’agost a les 19:00h. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé els dies 16 i 17 d’agost de 18:30h a 20:00h i els dies de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

ÚLTIMES NOTÍCIES