IniciNoticiesComerçTORDERA ENGEGA UNA NOVA CAMPANYA DE DINAMITZACIÓ MUNICIPAL I COMERCIAL AMB LA...

TORDERA ENGEGA UNA NOVA CAMPANYA DE DINAMITZACIÓ MUNICIPAL I COMERCIAL AMB LA PROMOCIÓ DELS PRODUCTES ARTESANS.

L’Ajuntament inicia aquest mes d’agost una nova campanya de dinamització municipal a través del desenvolupament d’un projecte, de caràcter transversal, que inclourà la promoció dels productes artesans i les obres de millora de l’entorn urbà incloses al programa de subvencions europees FEDER.

La primera fase de la campanya de dinamització municipal serà a través de l’impuls i reconeixement dels productes de qualitat que es poden trobar a Tordera. En aquest sentit, la campanya s’impulsa amb l’objectiu de posar en valor el comerç local a través de la difusió i distinció dels productes artesanals que s’hi ofereixen i que destaquen per la seva qualitat, especificitat i tradició. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/campanya-productes-artesans-1.mp3|titles=campanya productes artesans 1]

Des de la regidoria de Promoció Econòmica s’ha instat els comerços locals a participar en la campanya, de manera gratuïta,  tot distingint als seus establiments els productes artesans que ofereixen, siguin alimentaris o no alimentaris. Fins al moment s’hi han adherit vint-i-dos comerços que oferiran articles de xarcuteria, pa, dolços, calçat, eines del camp, llegums, ornamentació i productes d’artesania. La intenció de l’Ajuntament és poder ampliar el nombre de comerços adherits a la campanya i obrir el ventall a altres sectors com el de la restauració.

La segona fase de la campanya de dinamització municipal serà d’infraestructura i consistirà en la millora de l’entorn urbà del nucli antic, a través del programa de subvencions europeu FEDER i pel qual

Tordera rebrà 200.000€ . L’alcalde, Joan Carles Garcia explica que les obres de millora, que s’afegiran a la recent pacificació del trànsit nucli antic, passaran per a la millora de façanes,  l’embelliment i reordenació de les places, les noves aplicacions comercials a través de la xarxa i la dinamització dels locals que actualment es troben buits.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/campanya-productes-artesans-2.mp3|titles=campanya productes artesans 2]

La campanya de millora de l’entorn del nucli podria començar aquesta propera tardor. Respecte al funcionament de la zona de vianants dels carrers del Nucli Antic, Joan Carles Garcia creu que una primera valoració es podrà fer a finals d’estiu.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/campanya-productes-artesans-3.mp3|titles=campanya productes artesans 3]

Per fer difusió dels productes artesans s’ha editat material divulgatiu, amb el suport de la Diputació de Barcelona, que es repartirà entre les botigues que participen a la campanya. L’Oficina d’Informació Turística, per la seva banda, també distribuirà informació sobre el producte artesà amb l’objectiu d’aprofitar el potencial turístic del mercat per difondre la qualitat dels articles que es poden comprar a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES