IniciNoticiesCulturaMAS MÓRA CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR.

MAS MÓRA CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR.

Els veïns de la urbanització de Mas Móra celebren aquest cap de setmana la seva Festa Major. Les activitats comencen avui amb “El Xupinazo”, que a partir de les 6 de la tarda recorrerà els carrers del veïnat. A les 9 del vespre es farà una sardinada popular, a la zona esportiva i, a dos quarts d’11 de la nit, hi haurà una cantada d’havaneres amb rom cremat per a tothom. Per aquells que no vulguin sardines, també hi haurà entrepans variats. La presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Móra, Rosa Maria Oliver, ha detallat el menú de la sardinada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/mas-mora-1.mp3|titles=mas mora 1]

Demà dissabte, 11 d’agost, les activitats començaran a les 9 del matí amb una passejada de bicicletes per tota la urbanització. La sortida serà del carrer Azucena i finalitzarà al local social, a dos quarts d’11, amb un esmorzar. Demà, l’entrada a la piscina del veïnat serà gratuïta, d’11 del matí a 1 del migdia i de 3 a 7 de la tarda, i durant tota la jornada hi haurà activitats i jocs d’aigua. A les 9 del vespre tindrà lloc el sopar popular, seguit de música en directe amb el Dj Albert. El preu pels socis és de 12 euros i pels no socis són 15 euros. També hi ha menú infantil, al preu de 6 euros. Rosa Maria Oliver ens parla de les activitats de dissabte i detalla els menús del sopar popular d’enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/mas-mora-2.mp3|titles=mas mora 2]

El diumenge, 12 d’agost, començarà amb una trobada motera al local social i un esmorzar de mongetes amb botifarra per tots els assistents. El preu de l’esmorzar és de 7 euros. A les 11 començaran jocs infantils, fins la 1 del migdia. A la tarda, a partir de dos quarts de 5 hi haurà la festa de l’escuma i, a les 7, l’actuació del Pallasso Miquelet i una xocolatada posaran el punt i final a la Festa Major de Mas Móra 2012.

Cal recordar que els tiquets per assistir al sopar popular de demà, es poden comprar anticipadament fins avui, de 6 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre, al local social del veïnat, situat a les instal·lacions de la piscina.