IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE JOVENTUT, EL CASAL DE JOVES, L’ESCOLA DE MÚSICA “MÚSIC-KEM”...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT, EL CASAL DE JOVES, L’ESCOLA DE MÚSICA “MÚSIC-KEM” I RÀDIO TORDERA PREPAREN UNA INNOVADORA PROPOSTA MUSICAL DE CARRER AMB EL NOM DE “PLAYING AROUND TORDERA”.

La Regidoria de Joventut, a través del Casal de Joves de Tordera, l’escola de música “Music-Kem” i Ràdio Tordera, preparen per aquest proper dissabte, 11 d’agost, una iniciativa musical anomenada “Playing around Tordera”. Es tracta d’una proposta musical adreçada als músics de Tordera i a totes aquelles persones que cantin, ballin o toquin algun instrument. El torderenc Albert Mallorca, un dels impulsors de la iniciativa, explica que la idea sorgeix a partir de la voluntat de promoure alguna activitat musical a favor de la Marató de TV3.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/Albert-Mallorca-11.mp3|titles=Albert Mallorca 1]

Amb aquesta idea s’està preparant per aquest proper dissabte, de 6 a 7 de la tarda, una trobada de musics professionals i aficionats perquè interpretin amb el seu instrument la mateixa cançó en diferents punts de Tordera, tots a la vegada. La referència serà Ràdio Tordera, per on sonarà la melodia 5 vegades. Ho ha explicat Albert Mallorca.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/Albert-Mallorca-21.mp3|titles=Albert Mallorca 2]

La proposta musical es complementa amb una gimcana per a totes les edats. Els participants hauran de localitzar els musics que tocaran arreu del poble i fotografiar-se amb ells. Després hauran d’enviar la fotografia per correu electrònic. El premi és una setmana de bany gratuït a la piscina municipal de Tordera. Tot el procés serà enregistrat amb l’objectiu d’editar un vídeo que es projectarà el dia 18 d’agost, en el marc del concert jove de la Festa Major de Tordera. Escoltem Albert Mallorca.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/Albert-Mallorca-31.mp3|titles=Albert Mallorca 3]

Els interessats en participar al “Playing around Tordera” poden inscriure’s a través del formulari que trobaran a la pàgina web de l’Ajuntament de Tordera fins avui a la tarda, quan es farà un assaig general al Casal de Joves amb tots els participants, des de les 6 i fins a les 9 del vespre. La partitura de la cançó que s’interpretarà, “Over in the rainbow-What a wonderful world”, ja es pot descarregar a través del mateix web de l’Ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES