IniciNoticiesCulturaLA TRETZENA EDICIÓ DEL FESTIVAL D’OCI ALTERNATIU DE TORDERA, LA PEIXERA, FINALITZA...

LA TRETZENA EDICIÓ DEL FESTIVAL D’OCI ALTERNATIU DE TORDERA, LA PEIXERA, FINALITZA AQUEST PROPER CAP DE SETMANA AMB ACTUACIONS MUSICALS I MONÒLEGS.

El Festival La Peixera arriba per 13è any consecutiu al Parc Prudenci Bertrana, organitzat per l’entitat cultural El Crit. Com ja és habitual a l’estiu, l’associació ha apostat per una nova edició del festival. I ho fan, com ja és tradicional, sota una carpa de circ. Aquesta permet que, en cas de pluja, no s’hagi de suspendre l’activitat programada.

Els actes de la Peixera 2012 van començar fa un parell de setmanes i van continuar el cap de setmana passat amb una doble ració: a la tarda la Peixera Kids i a la nit, després d’una sardinada popular, una nova Peixera pel públic adult. Amb les actuacions d’aquest proper dissabte, 11 d’agost, es posarà punt i final a la programació d’aquest any. Els protagonistes seran: el músic Xavi Lozano (que participava en el programa musical de TV3 “No me la puc treure del cap”), els monòlegs d’El Sobrino del Diablo, el grup de percussió torderenc Elektro Tocats i el grup de musica The Mamzelles. Com totes les nits, La Peixera s’acabarà amb la sessió d’un Dj. Aquesta setmana el convidat és el Dj Tomàs, ja tradicional en la programació del festival. La membre d’El Crit, Marta Dalmau, ha donat més detalls de les activitats d’aquesta última Peixera del 2012. Escoltem-la.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/peixera-11-agost.mp3|titles=peixera 11 agost]

Recordem que La Peixera 2012 finalitza aquest proper dissabte, 11 d’agost, i que començarà a les 11 de la nit al Parc Prudenci Bertrana. El festival està organitzat per l’entitat cultural El Crit, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera, l’Esplai El Garbell i el Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta.

ÚLTIMES NOTÍCIES