IniciNoticiesEntitatsAVUI COMENÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL TORNEIG “BITLLES A LA FRESCA” ORGANITZAT...

AVUI COMENÇA UNA NOVA EDICIÓ DEL TORNEIG “BITLLES A LA FRESCA” ORGANITZAT PER L’EQUIP DE BITLLES CATALANES LA PENYA DEL BISTEC.

Avui comença una nova edició del torneig d’estiu “Bitlles a la fresca”, organitzat per l’equip de bitlles catalanes La Penya del Bistec. Inicialment el torneig estava limitat a 24 equips, però en només tres dies es van omplir totes les places. Així doncs, l’organització ha decidit ampliar a 30 el nombre d’equips participants al torneig i ara encara queden algunes places. Fins aquest vespre mateix, una estona abans que comencin les tirades de bitlles s’hi podrà apuntar gent. Recordem que per inscriure’s només hi ha una única via: enviant un correu electrònic a l’adreça bitllesalafresca@lapenyadelbistec.com amb el nom de l’equip, els noms i cognoms dels jugadors (mínim 5 i màxim 8) i d’un delegat d’equip, i un telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte. Els 5 euros per jugador que costa la inscripció es faran efectius avui, abans de començar el torneig.

Pel que fa al funcionament de la competició serà el mateix que els últims anys, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. Ho ha explicat el membre de l’organització, Xavi Mena.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/bitlles-a-la-fresca-2.mp3|titles=bitlles a la fresca 2]

Recordem que el torneig de “Bitlles a la fresca” comença avui, a les 9 del vespre, al Parc de la Sardana i que encara queden algunes places lliures per participar-hi. El torneig s’allargarà fins aquest divendres, 10 d’agost, quan es posarà punt i final amb l’entrega de premis. Per més informació podeu consultar la pàgina web del grup, www.lapenyadelbistec.com o el perfil del Facebook “Bitlles a la fresca La Penya del Bistec”.