IniciNoticiesCulturaRACIÓ DOBLE DE PEIXERA AQUEST PROPER DISSABTE, A LA TARDA AMB LA...

RACIÓ DOBLE DE PEIXERA AQUEST PROPER DISSABTE, A LA TARDA AMB LA PEIXERA INFANTIL I A LA NIT AMB LA SEGONA PEIXERA DEL 2012.

El Festival La Peixera arriba per 13è any consecutiu al Parc Prudenci Bertrana, organitzat per l’entitat cultural El Crit. Com ja és habitual en els darrers estius, l’associació aposta per una nova edició del festival. I ho fan, com ja és tradicional, sota una carpa de circ. Aquest permet que, en cas de pluja, no s’hagi de suspendre l’activitat programada.

El actes de La Peixera van començar el passat cap de setmana amb màgia, cabaret i música, i continuaran aquest proper dissabte, 4 d’agost, amb una doble ració. A la tarda hi haurà la Peixera Kids, on petits i grans podran participar de la gimcana organitzada per l’Esplai El Garbell de Tordera, a més de gaudir d’un espectacle de titelles a càrrec del grup A-mans. Ja a la nit, després d’una sardinada popular al mateix parc Prudenci Bertrana, la segona Peixera del 2012 tindrà com a protagonistes el teatre de les Putas Errantes, el circ d’Stefano i la música de The Mamzelles. S’acabarà, com totes les nits, amb la sessió d’un DJ. Aquesta setmana és el torn del Dj Sendo. El presentador de la Peixera d’aquest dissabte serà l’Héc. La membre d’El Crit, Marta Dalmau, ha parlat de totes les activitats. Escoltem-la.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/peixera-4-agost.mp3|titles=peixera 4 agost]

Recordem que les activitats de la Peixera Kids seran aquest proper dissabte, 4 d’agost, a partir de les 6 de la tarda. A les 9 del vespre tindrà lloc la sardinada popular i, a les 11 de la nit començarà la penúltima Peixera del 2012 pel públic adult. El festival està organitzat per l’entitat cultural El Crit, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera, l’Esplai El Garbell i el Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta.

ÚLTIMES NOTÍCIES