IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA FINALITZA EL I FESTIVAL MULTIPOLAR AMB UNA BONA...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA FINALITZA EL I FESTIVAL MULTIPOLAR AMB UNA BONA ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC EN TOTES LES NITS.

La biblioteca de Tordera ha organitzat, aquest mes de juliol, el Festival Multipolar. Han estat quatre nits d’activitats culturals diverses, organitzades per la xarxa de biblioteques de Barcelona i programades fora de l’horari habitual de la biblioteca.

La primera de totes es va organitzar amb motiu del centenari del naixement de Pere Calders. Amb el nom de “La veritat oculta”, es van explicar alguns dels contes que va publicar el 1955, quan va guanyar el premi Víctor Català. En la segona nit de festival, la narradora Jordina Biosca va presentar “El dit a la llaga”, una sèrie de contes per adults que tenien l’objectiu de fer riure per desdramatitzar i ensenyar a viure les angoixes amb una mica més d’alegria. La tercera sessió va estar protagonitzada per un conjunt de contes en què alguns acabaven bé i d’altres no tant. Per últim, el festival va acabar la setmana passada amb un espectacle de petit format que tenia com a protagonista el bibliobús del front, a través de textos d’escriptors de l’època.

La responsable de la biblioteca de Tordera, Sílvia Anfronts, es mostra molt contenta amb l’assistència de públic al festival i diu que seria interessant poder-lo repetir l’any que ve.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/balanç-multipolar-1.mp3|titles=balanç multipolar 1]

Sílvia Anfronts explica que organitzar el Festival Multipolar els hi ha comportat força feina, però que estan molt satisfets amb el resultat. També assegura que la despesa no ha estat gaire important, ja que les subvencions els han ajudat moltíssim.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/balanç-multipolar-2.mp3|titles=balanç multipolar 2]

A Tordera, les sessions del Festival Multipolar han tingut lloc els dimecres, a dos quarts de 10 del vespre, al pati interior de la biblioteca.