IniciNoticiesCulturaEL FESTIVAL D’OCI ALTERNATIU DE TORDERA, LA PEIXERA, ARRIBA AQUEST ANY A...

EL FESTIVAL D’OCI ALTERNATIU DE TORDERA, LA PEIXERA, ARRIBA AQUEST ANY A LA TRETZENA EDICIÓ I COMENÇA AQUEST DISSABTE AMB ACTUACIONS DE MÀGIA, CABARET I MÚSICA.

El festival La Peixera arriba per 13è any consecutiu al Parc Prudenci Bertrana, organitzat per l’entitat juvenil El Crit. Com ja és tradicional de cada estiu, l’associació aposta per una nova edició del festival. I a diferència de l’any passat, que només hi va haver dos nits de festival, enguany n’hi haurà tres altra vegada, com en la majoria de les edicions que s’han fet fins ara. Els actes de La Peixera 2012 donaran el seu tret de sortida aquest dissabte, 28 de juliol, a les 11 de la nit. Podrem veure màgia de la mà del Mag Adam, cabaret amb Micaela Delicias i música, primer amb el grup Ual·la i després amb el Dj Cactus. La presentació de la primera Peixera del 2012 anirà a càrrec d’en Jaumet el Gran. La membre de l’organització, Marta Dalmau, ens ha parlat de La Peixera d’aquest any.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/peixera-28-juliol.mp3|titles=peixera 28 juliol]

Recordem que La Peixera 2012 engega aquest dissabte, 28 de juliol, a partir de les 11 de la nit, al Parc Prudenci Bertrana. El festival està organitzat per l’entitat juvenil El Crit, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera, l’Esplai El Garbell i el Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta.